Portofel stilat pentru bărbați, piele ecologică Prețul inițial a fost: 55 lei.Prețul curent este: 34 lei.
Înapoi la produse
Pantofi pliabili in poseta LONDON Prețul inițial a fost: 89 lei.Prețul curent este: 69 lei.

Pietre vulcanice pentru masaje: Trusa într-o valiză de încălzire, 14 bucăți, 2 bucăți bandage pentru picioare + 2 bucăți de bandaje elastice pentru picioare GRATUIT

(O recenzie client)

Prețul inițial a fost: 410 lei.Prețul curent este: 295 lei.

Această trusă conţine 14 bucăţi de pietre vulcanice pentru masaj şi au diverse forme şi mărimi pentru un masaj perfect cu pietre calde. Pietrele sunt aranjate într-o valiză din aluminiu care se conectează simplu la reţea electrică şi pietrele se lasă să se încălzească la temperatura care vi se pare agreabilă (max. 70°C). Nu mai trebuie ca pietrele să fie încălzite în apă caldă – nici o pregătire îndelungată şi pretenţioasă.

Stoc epuizat

Descriere

Efectul principal al masajului cu pietrele calde constă în relaxarea, înlăturarea stresului şi destinderea tensiunii psihice. Prin intermediul masajului şi prin acţiunea căldurii se stimulează circulaţia sanguină, sistemul limfatic şi se accelerează metabolismul corpului. Combinaţia masajului cu ajutorul pietrelor calde cu diverse uleiuri esenţiale recomandate pentru masaj (aromaterapie) ajută substanţial la înfrângerea stresului. De asemenea ajută la ameliorarea calităţii somnului , să relaxeze corpul, să sporească energia şi să destindă tensiunea corpului. Masajul şi căldura îşi fac efectul care corespunde punctelor de acupunctură şi prin urmare poate să calmeze dureri de cap, dureri de spate, de umeri şi de ceafă, de dureri de muşchi şi dureri menstruale.

Masajul, chiar şi o simplă aşezare a pietrelor calde pe anumite părţi ale corpului este extrem de agreabilă şi relaxantă.

Un cadou excelent pentru bărbaţi şi pentru femei de orice vârstă. Faceţi o surpriză partenerei sau partenerului dumneavoastră cu un masaj drăgăstos cu pietre calde. Un cadou ideal pentru orice ocazie.

Pachetul conține, de asemenea, 2 bucăți de bandaje pentru picioare din material plăcut. Datorită închiderilor flexibile cu velcro, bandajele se potrivesc aproape tuturor mărimilor. Pietrele de masaj pot fi astfel fixate confortabil pe talpa piciorului.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Pietre vulcanice pentru masaje: Trusa într-o valiză de încălzire, 14 bucăți, 2 bucăți bandage pentru picioare + 2 bucăți de bandaje elastice pentru picioare GRATUIT

  1. Stefan Douna

    Super… Multumesc frumos….🤗🤗

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

https://www.cadourifantastice.ro/product/pietre-vulcanice-pentru-masaje-trusa-intr-o-valiza-de-incalzire/